Moselská kuchařka
Pečený losos se zeleným chřestem
Chřestový krém s moselským ryzlinkem
Doporučená vína ke štědrovečerní tabuli
Pečené kuře s ryzlinkovou omáčkou
Dýňová polévka s moselským ryzlinkem a kari
Vánoční moselský svařák
Filet z candáta s omáčkou z ryzlinku rýnského
Sangria z moselského červeného vína Dornfelder
Weinsuppe - polévka z moselského vína
Flammkuchen - Alsaský cibulový koláč
Recepty z Mosely
Pěstováním na strmých svazích a břidlicovém podloží dává moselskému ryzlinku lehce minerální chuť, která výborně pasuje k rybám, salátům, drůbeži a králičímu masu a mořským plodům. Ovšem tvrdit, že se bílé víno hodí pouze k bílému masu a červené víno k červenému masu by bylo velmi zastaralé. V naší Moselské kuchařce najdete řadu originálních receptů, které stojí za vyzkoušení. Německá kuchyně není jen Eintopf, zelí a Kari wurst, jak se mylně někdo může domnívat :-)
Víno není jen na pití, vaření s vínem posune vaší gastronomii na úroveň srovnatelnou se světově proslulými restauracemi.
Přejeme dobrou chuť a hodně zábavy,
Moselwine.cz